Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Prebiotika og p... > BioCare Mindlinx kapsler 60 stk

BioCare Mindlinx kapsler 60 stk

BioCare Ltd (Storbritannia)

60 kapsler

kr 515,00

Antall:

BioCare Mindlinx® er et spesialutviklet kombinasjonsprodukt som består av 16 milliarder melkesyrebakterier fra 5 ulike bakteriestammer per dagsdose (2 kapsler), koblet sammen med aminosyren glutamin, for en bedre fordøyelse og en sunn tarmflora.

Komplekset LAB4 består av 4 spesielt utvalgte bakteriestammer, sammen med arten Lactobacillus rhamnosus. Dette er levende, ”snille” og hjelpsomme bakterier som utfyller hverandre og støtter reproduksjonen av den balanserte og normale tarmfloraen. LAB4 og L. rhamnosus er melkesyrebakterier som er motstandsdyktige overfor magesyre og galle, og som derfor kan tas sammen med mat.

Aminosyren glutamin er den viktigste energikilden for cellene i tynntarmen og har vist seg å kunne styrke og verne slimhinnene i fordøyelseskanalen.

BioCare Mindlinx® kan være et nyttig tilskudd i hektiske perioder, når kroppen som følge av stress kan ha lite energi og lave proteinreserver.

BioCare Mindlinx® anbefales også til deg som har vanskeligheter med å fordøye matvarer som inneholder gluten og melk.

BioCare Mindlinx® har vist gode resultater for barn med atferdsvansker som kan tenkes å være forårsaket av fordøyelsesproblemer og matintoleranse.

Innhold:

L-Glutamin, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis.

Innhold per anbefalt døgndose (2 gram):

16 milliarder levende humane laktobasiller og bifidobakterier
L. acidophilus (CUL-60)
L. acidophilus (CUL-21)
L. rhamnosus (CUL-63)
B. bifidum (CUL-20)
B. lactis (CUL-34)
500 mg Glutamin

Inneholder ikke laktose eller gluten.

Dosering og bruk:

Anbefalt daglig dosering er 1 kapsel 2 ganger daglig sammen med mat eller vann. Kapslene kan åpnes, innholdet kan blandes i mat eller drikke.

OBS: Produktet må oppbevares i kjøleskap for å bevare effekten av kapslene lengst mulig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer