Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Seksuell lyst o... > Bio-Biloba Pharma Nord 60 tabletter

Bio-Biloba Pharma Nord 60 tabletter

Pharma Nord (Danmark)

60 tabletter

kr 245,00

Antall:

Har du kalde hender? Fryser du stadig på føttene? Nå er det nytt håp for deg som har litt dårlig blodsirkulasjon. Bio-Biloba fra Pharma Nord inneholder ekstrakt fra bladene på tempeltreet Ginkgo biloba. Ved hjelp av de kraftige antioksidantene i ginkgo-ekstrakten, kan blodomløpet bli styrket og stimulert ved at blodårene blir myket opp og utvidet.

Mange forskjellige ting i den moderne livsstilen påvirker blodets evne til å flyte fritt: Stillesittende arbeid, mangel på mosjon, økende alder, usunt kosthold, sigarettrøyking, alkohol – dette er faktorer som kan øke risikoen for forandring av blodkarene. Blodet klarer ikke lenger å nå uhindret ut til de ytterste delene av kroppen, og mangelen på oksygen kan bli merkbar.

Dette kan blant annet resultere i kalde hender og kalde føtter.

Få opp varmen igjen

Mange mennesker har gode erfaringer med å bruke Ginkgo biloba mot nedsatt blodsirkulasjon. Innen folkemedisinen er dette et velkjent middel, som i hundrevis av år har hjulpet blodgjennomstrømningen hos både kvinner og menn.

Stor forskjell på kvaliteten av ginkgo-produkter

For å framstille Bio-Biloba benytter Pharma Nord et patentert ekstrakt av Ginkgo biloba-treets blader. Dette sikrer et standardisert innhold av 100 mg ekstrakt per tablett og gir best effekt med hensyn til innhold av virksomme stoffer. De aktive stoffene i ekstraktet er henholdsvis ginkgo-flavonglykosider og terpenlaktoner.

I Norge har Statens Legemiddelverk godkjent Pharma Nord Bio-Biloba som et naturlegemiddel med følgende indikasjon:

”Naturlegemiddel. Tradisjonelt brukt i folkemedisinen for å bedre blodsirkulasjonen ved for eksempel kalde hender og føtter.”

Innhold:

1 tablett inneholder Ginkgo biloba blad-ekstrakt PN246 100 mg som svarer til:

 24 mg flavonglykosider

 6 mg terpenlaktoner

Hjelpestoffer q.s. og fargestoff titandioksid

Dosering:

Normal dosering er 1 tablett om dagen. Ved behov kan dosen økes til 2 tabletter daglig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer