Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Seksuell lyst o... > Feminol

Feminol

Promed Pharma (Norge)

30 kapsler

kr 319,00

Antall:

For mange kvinner kan hormonell ubalanse skape problemer. Unge kvinner kan merke PMS i form av humørsvingninger, irritabilitet og oppblåsthet etc. I forbindelse med overgangsalderen kan eldre kvinner få plagsomme hetetokter, tørre slimhinner og lettere depresjoner. Et godt seksualliv er viktig og helsebringende for kvinner i alle faser av livet, men en del kvinner kan i perioder oppleve at de har manglende overskudd og dårlig sexlyst. Årsakene kan være hormonell ubalanse, stress, psykiske lidelser eller bivirkninger fra medisiner. Feminol® er spesielt utviklet for å balansere det kvinnelige hormonsystemet og inneholder urter som er kjent for å være gunstige for dette.

Feminol® er produsert ved hjelp av Bio Enhanced Extraction (B.E.E.) - en unik 3-trinns utvinnings-prosess hvor man først isolerer, deretter renser, for så å separere og trekke ut de ønskede virkestoffene fra plantene. Samtidig fjernes miljøgifter, tungmetaller og stoffer som kan gi allergiske reaksjoner.

 Råmaterialet hentes fra friske urter og planter som renses for å fjerne giftstoffer og allergener.

 Virkestoffene som skal være med i den videre prosessen blir først isolert, så separert, før stoffene brytes ned til mikroskopisk nivå. Ekstraktet gjennomgår en biokjemisk prosess som aktiverer og bevarer alle virkestoffene.

 Ved bruk av denne unike teknologien oppnår man sterkere og mer hurtigvirkende produkter enn det som er vanlig for urtepreparater, og sikrer dermed at produktene er høyeffektive, målrettede, trygge og uten bivirkninger.

 Viktig betalingsinformasjon vedrørende Feminol:

 Legger du Feminol i handlekurven, må du velge KORT som betalingsform (= VISA/Mastercard).

Velger du GIRO som betalingsform, vil du motta en e-post fra oss der vi opplyser om at dette produktet kun kan kjøpes mot forhåndsbetaling.

 Har du ikke VISA/Mastercard, kan du forhåndsbetale ordresummen direkte til bankkontoen vår og oppgi ordrenummeret som betalingsreferanse.

 Når innbetalingen din er registrert (enten som KORT-betaling eller forhåndsinnbetaling), sender vi Feminol til deg med Posten som sporbar Servicepakke. Du vil motta en egen e-post med sporingsnummer, så du kan følge pakken din underveis.

 Innhold:

 Yamsrot (Dioscorea villosa), daddel (Phoenix dactylifera), damiana (Turnera diffusa aphrodisiaca), myrtel (Myrica cerifera), appelsinjuice (Citrus aurantium, frysetørket pulver), kanel (Cinnamomum zeylanicum), fyllemiddel (hydroxypropylmetylcellulose og mikrokrystallinsk cellulose).

 Innhold per kapsel:

 Yamsrot 200 mg

 Daddel 80 mg

 Damiana 80 mg

 Myrtel 70 mg

 Appelsinjuice pulver 61 mg

 Kanel 5 mg

 100% vegetabilske kapsler.

 Bruksveiledning:

 Anbefalt dosering er 2 kapsler i 3 dager, deretter 1 kapsel daglig.

 Ved behov: ytterligere 2 kapsler før seksuell aktivitet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer