Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Seksuell lyst o... > Nature's Sunshine Prostamax 60 kapsler

Nature's Sunshine Prostamax 60 kapsler

Nature's Sunshine Products, Inc. (USA)

60 kapsler

kr 255,00

Antall:

Den amerikanske dvergpalmen (Serenoa repens) har vært kjent som naturmiddel blant de nord-amerikanske indianerne i hundrevis av år. Bærene fra denne planten ble brukt mot impotens, ufruktbarhet, urinveisbesvær, astma og bronkitt. Nyere forskning har påvist at de aktive stoffene i dvergpalmebærene hemmer utviklingen av et enzym som forårsaker hevelse av prostata. Nature’s Sunshine Prostamax er et godt naturmiddel som kan gi deg effektiv hjelp mot hevelse i prostata.

Prostatakjertelen er vanligvis omtrent så stor som en kastanje og ligger mellom urinblæren og bekkenbunnen. Denne kjertelen produserer et sekret som er av betydning for sædcellenes aktivitet. Ettersom du blir eldre, vokser prostatakjertelen. Årsaken er et bestemt enzym. Det får cellene til å tro at de er i puberteten igjen og forårsaker overproduksjon av kjønnshormoner som gjør at prostatakjertelen vokser.

Når prostatakjertelen presser på urinrøret, fører det til problemer med vannlatingen. En god del menn over 40 vil oppleve at nattesøvnen blir forstyrret fordi de må stå opp flere ganger for å gå på toalettet. Mange har også smerter og problemer når de later vannet på dagtid.

Innhold:

I tillegg til standardisert ekstrakt fra dvergpalmebær, inneholder Prostamax også frø fra gresskar (Cucurbita pepo), nesle (Urtica dioica) og naturlig sink. Til sammen gir dette maksimal effekt i prostata.

2 kapsler Prostamax inneholder: 358 mg gresskarfrø, 300 mg dvergpalmeekstrakt, 30 mg nesleekstrakt, 10 mg sink.

Bruksveiledning:

2 kapsler daglig, gjerne i forbindelse med kveldsmaten.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer