Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Utrensing > Bio-C-Vitamin 750 mg Pharma Nord 120 tabletter

Bio-C-Vitamin 750 mg Pharma Nord 120 tabletter

Pharma Nord (Danmark)

120 tabletter

kr 215,00

Antall:

C-vitamin er helt nødvendig for at kroppen skal kunne danne hvite blodlegemer til immunforsvaret. C-vitamin er dessuten viktig for dannelsen av bindevevsproteinet kollagen (”limstoffet” som binder cellene sammen) og har stor betydning for hudens evne til å lege sår. I tillegg er C-vitamin også nødvendig for reguleringen av kroppens jernopptak og for fettforbrenningen. En tablett Bio-C-Vitamin inneholder samme mengde C-vitamin som 1,5 kilo appelsiner.

Siden Bio-C-Vitamin tablettene baserer seg på syrenøytralt kalsiumaskorbat, påvirker ikke det høye innholdet av C-vitamin magens følsomme indre. Vitamin C er et vannløselig vitamin. Kroppen opptar det den trenger og skiller ut resten. Høye doser av C-vitamin kan resultere i tilfeldig diaré, men den går over så snart doseringen senkes.

C-vitamin er en sterk antioksidant, som kan bidra til å forsinke aldringsprosessen ved at det reduserer dannelsen av rynker, og det kan også motvirke for høyt innhold av farlig LDL-kolesterol i blodet. C-vitamin kan også virke forebyggende mot grå stær.

C-vitamin er også viktig for kroppens avgiftningsevne. Det kan derfor være aktuelt med ekstra tilskudd av C-vitamin hvis du tar en  utrensingskur .

Stress og røyking øker kroppens behov for C-vitamin. Også allergikere har større behov for C-vitamin (fordi det kan senke innholdet av histamin i blodet og dermed redusere allergiplagene).

Trener du, forbruker du også mye C-vitamin. Da anbefaler vi tilførsel av ekstra C-vitamin.

Er du nyoperert, vil C-vitamin kunne hjelpe huden til å gro hurtigere.

C-vitamin er også viktig for deg som er gravid.

Innhold:

Bio-C-Vitamin inneholder per tablett:

Kalsiumaskorbat tilsvarende vitamin C (askorbinsyre) 750 mg

Bruksveiledning:

Normal dosering er 1 tablett daglig.

Ved spesielle behov kan det imidlertid være aktuelt å bruke mer – for eksempel ved sykdom. Kontakt gjerne en naturterapeut eller en alternativinteressert lege for råd om dosering som passer for akkurat deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer