Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Utrensing > Biosan Nefrosan 130 kapsler

Biosan Nefrosan 130 kapsler

Biosan AS (Norge)

130 kapsler

kr 235,00

Antall:

Biosan Nefrosan er en rensende urtekombinasjon som er gunstig ved lette urinveisinfeksjoner, irriterte urinveier, lettere prostataplager og ved væskeansamlinger. Produktet virker lett vanndrivende og utrensende.

Innhold:

Vaccinium macrocarpon (tranebær), Equisetum arvense (kjerringrokk), Solidago virgaurea (gullris), Serenoa serrulata (dvergpalme), Urtica dioica (nesle), vegetabilsk olje, overflatebehandlingsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose) naturlig aroma (papaya), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, silisiumdioksid). Kapselmateriale: hydroksypropylmetylcellulose.

Innhold per døgndose

2 kapsler Nefrosan inneholder:

 Tranebær 600 mg

 Gullris 200 mg

 Kjerringrokk 200 mg

 Dvergpalme 100 mg

 Nesle 100 mg

Dosering og bruk:

Forebyggende: 2 kapsler daglig.

Kurativt: Inntil 6 kapsler daglig ved behov.

I enkelte tilfeller kan det være aktuelt med annen dosering – kontakt gjerne en naturterapeut eller en alternativinteressert lege for råd om dette.

Om Biosan-produktene

Biosan-produktene er utviklet av homøopat Geir Lund, som er en av Nordens mest anerkjente homøopater, med over 30 års erfaring. Mangeårig klinisk erfaring og positive resultater har gitt et erfaringsmateriale som danner grunnlaget for utviklingen av Biosans urteprodukter. Alle produktene består av utsøkte, naturlige råstoffer, som gjennomgår streng kvalitetskontroll, og alle produktene er framstilt i henhold til GMP-standard. Flere av råstoffene i produktene er økologisk dyrket av norske, profesjonelle utøvere innen biologisk jordbruk.

Biosan-produktene benyttes av både naturterapeuter og alternativinteresserte leger for å styrke og understøtte kroppens egne funksjoner ved ulike fysiske og psykiske problemer. For å oppnå optimal virkning, har Biosan utviklet egne framstillingsmetoder som unngår bruk av syntetiske bindemidler og kunstige tilsetningsstoffer. Alle Biosan-produktene er utviklet og produsert i Norge.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer