Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - glutenfri > Appelsinkake med aprikoser (glutenfri) - søtet med Tagatesse

Appelsinkake med aprikoser (glutenfri) - søtet med Tagatesse

2 store appelsiner (helst økologiske)

1 dl vann

1 håndfull tørkede aprikoser (helst økologiske)

½ bunt mynte

6 egg

250 g Tagatesse

275 g finmalte mandler

1 ts bakepulver

-eventuelt litt SukrinMelis til pynt

 

Vask appelsinene. Kok appelsinene hele ved svak varme i ca. 1 time. La appelsinene bli avkjølt. Skjær dem deretter i små biter.

Kutt opp aprikosene i mindre stykker.

Kjør appelsinbiter, aprikosbiter og mynteblader sammen i en blender.

Pisk egg og Tagatesse. Tilsett de finmalte mandlene og bakepulveret.

Vend appelsinmassen inn i deigen.

Fyll deigen i en en smurt springform på ca. 22 cm i diameter.

Bak kaken ved 200 grader C i ca. 1 time.

La kaken avkjøles før servering.

Bland eventuelt SukrinMelis med litt vann og dekorer kaken like før servering.

Denne saftige og friske kaken kan holde seg i kjøleskap i omkring 1 uke.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken Helseogkost.no :

Saltå Kvarn Aprikoser økologiske

Tagatesse (og andre naturlige søtningsmidler)

Finmalte mandler

Helios Bakepulver

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer