Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - glutenfri > Appelsinkake søtet med Sukrin (glutenfri)

Appelsinkake søtet med Sukrin (glutenfri)

 3 egg
1,5 dl Sukrin
1/2 appelsin
2 dl Kesam (kan eventuelt byttes ut med noe laktosefritt, for eksempel Tofutti Sour Supreme = soyarømme)
1 dl mandelmel
1 dl bokhvetemel eller maismel (OBS: ikke Maizena, det kan bare brukes til jevning, ikke til baking)
1 ts bakepulver

Til servering:
resten av appelsinen (skrelles i båter)
litt finhakket sitronmelisse (kan sløyfes)
litt SukrinMelis

Pisk egg og Sukrin til eggedosis. Del appelsinen i to deler. Press saften ut av den ene halvdelen. Tilsett Kesam, appelsinsaft, mandelmel, bokhvetemel og bakepulver i eggedosisen og blant dette sammen for hånd med en sleiv (ikke bruk kjøkkenmaskin). Hell kakedeigen over i en rund kakeform, 24 cm.

Stek kaken midt i stekeovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

La kaken avkjøle seg litt før du pynter den med et lett strø av SukrinMelis, appelsinbåter og finhakket sitronmelisse.Til selskap kan du i tillegg servere appelsinkaken med litt krem eller is ved siden av (eller eventuelt soya-baserte varianter av dette).

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken Helseogkost.no :

Sukrin

SukrinMelis

Mandelmel

Bokhvetemel

Maismel

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer