Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - glutenfri > Eplepai med kokosmel (glutenfri og sukkerfri)

Eplepai med kokosmel (glutenfri og sukkerfri)

100 g kokosblomstsukker

125 g kokosmel

125 g mykt smør

1 ts bakepulver

3 egg

4 epler (eventuelt enda flere hvis de er litt små)

litt kanel

litt kokosblomstsukker

Sett stekeovnen på 200 grader C.

Smuldre sammen kokosblomstsukker, smør, kokosmel og bakepulver. Rør inn halvpiskede egg og bland alt godt sammen.

Ha deigen i en rund, smurt ildfast form, ca. 25 cm i diameter. Trykk deigen ca. 1 cm oppover mot kanten.

Skrell eplene. Del hvert eple i 4 og fjern kjernehusene. Skjær epledelene i tynne skiver. Legg epleskivene tett i tett, litt på skrå, og trykk dem lett ned i deigen. Dryss kanel og kokosblomstsukker på toppen av epleskivene.

Stek paien ca. 30 minutter på 200 grader C i midterste del av ovnen.

Server gjerne paien lunken sammen med litt krem eller iskrem.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken www.helseogkost.no :

Cocosa Sukker

Kokosmel

Helios Bakepulver med vinstein

Økologisk kanel

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer