Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - glutenfri > Focaccia med bokhvete (glutenfri og gjærfri)

Focaccia med bokhvete (glutenfri og gjærfri)

(1 stk)

2 dl bokhvetemel

1 dl polenta

2 ss Psyllium Husk

2 ts bakepulver

2,5 dl vann

0,5 dl olivenolje

1 ts honning

2 hvitløkbåter

 

Topping:

Olivenolje

Havsalt

Rosmarin

 

 

Sett stekeovnen på 225 grader C.

Bland sammen bokhvetemel, polenta, psyllium og bakepulver. Ha i vann, olivenolje og honning. Press hvitløken oppi. Rør alt sammen til en litt klissete deig. Trykk deigen utover på en bakeplate kledd med stekepapir – tykkelsen på deigen skal være ca. 1 cm. Bruk fingrene og trykk noen dype hull rundt omkring i deigen. Pensle med olivenolje. Strø over havsalt og rosmarin. Sett focacciaen inn i den nederste delen av ovnen, og la den steke på 225 grader C i ca. 15 minutter.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken www.helseogkost.no :

Økologisk bokhvetemel

Økologisk polenta

Psyllium Husk

Helios Bakepulver

Økologisk olivenolje (flere varianter)

Havsalt (uraffinert)

Helios Rosmarin

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer