Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - glutenfri > Hasselnøtt- og kaneltopper (glutenfrie)

Hasselnøtt- og kaneltopper (glutenfrie)

(20 stk)

50 g smør

200 g hasselnøtter uten skall

1 dl Cocosa Sukker (kokosblomstsukker)

1 egg

1-2 ts kanel

 

Til pynt: ytterligere 20 hasselnøtter uten skall

 

 

Sett stekeovnen på 175 grader C.

Smelt smøret og la det bli litt avkjølt. Finhakk hasselnøttene, eller mal dem i en mandelkvern. Bland nøttehakket med smør, Cocosa Sukker, egg og kanel.

Bruk en spiseskje til å sette 20 små topper på en bakepapirkledd stekeplate. Plasser en hel hasselnøtt i midten på hver topp.

Stek nøttetoppene midt i ovnen i 15-20 minutter. Ta dem ut av stekeovnen, og la dem avkjøle seg på stekeplaten.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken www.helseogkost.no :

Økologiske hasselnøtter uten skall

Cocosa Sukker

Økologisk ekte Ceylon-kanel

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer