Helseogkost.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

Nye retningslinjer for personvern

Fra 25. mai 2018 har hele Europa en ny, felles lovgivning om behandling av personopplysninger: Personvernforordningen (General Data Protection Regulation, som oftest forkortet til GDPR). Formålet med den nye lovgivningen er å styrke beskyttelsen av enkeltpersoners personopplysninger.

For oss i Helse & Kost AS er det viktig å beskytte kundenes personopplysninger og overholde reglene i forordningen. Vi har derfor oppdatert retningslinjene våre for personvern i henhold til dette.

 

PERSONVERNERKLÆRING

Disse retningslinjene for personvern forklarer hvordan Helse & Kost AS behandler og sikrer personopplysningene dine.

 

Behandlingsansvarlig

Den juridiske enheten som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine er:

Helse & Kost AS
Postboks 26
3195 Skoppum

Org.nr. NO 968315587MVA

 

Beskrivelse av behandlingen – formål og behandlingsgrunnlag

Personopplysninger i forbindelse med varekjøp

Når du handler i nettbutikken Helseogkost.no, ber vi deg om å oppgi du navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Dette er nødvendig informasjon som vi trenger for å kunne sende deg det du bestiller, og for å kunne kontakte deg om eventuelle forsinkelser eller andre forhold som vedrører ordren din (rettslig grunnlag: Personopplysningsloven §8).

Myndighetene pålegger oss dessuten å oppbevare kjøpsinformasjon for at vi skal kunne overholde de offentlige forpliktelsene våre i forbindelse med bokføring (rettslig grunnlag: Bokføringsloven) og ved eventuell reklamasjon/returhåndtering (rettslig grunnlag: Forbrukerkjøpsloven).

 

Behandling av tredjepart og overføring av personopplysninger

E-handelsplattformen vår er levert av Mystore.no AS, og ordredata og personopplysninger lagres i deres skybaserte tjeneste AWS.

Helse & Kost AS selger ingen personopplysninger til tredjepart. Vi bytter heller ikke slik informasjon med tredjepart.

 

Helse & Kost AS deler kun personopplysningene dine med tredjepart for følgende formål:

Klarna – som er ansvarlig for de fleste betalingsløsningene i nettbutikken vår

Vipps – som er en av betalingsløsningene i nettbutikken vår

Consignor – som er leverandør av programvaren vi benytter for utskrift av transport-etiketter (EDI)

Posten/Bring – som er speditøren vi bruker for å sende deg brevpost og pakker

 

 

Personopplysninger i forbindelse med nyhetsbrev

Du velger selv om du ønsker å motta et månedlig nyhetsbrev på e-post fra oss. Nederst til høyre på startsiden til nettbutikken Helseogkost.no kan du registrere deg som mottaker av nyhetsbrev ved å oppgi e-postadressen din. Da aksepterer du samtidig at vi kan sende deg nyhetsbrev der vi informerer deg om nye produkter og aktuelle tilbud.

 

Lagring av personopplysninger

Personopplysningene som Helse & Kost AS behandler for regnskapsmessige formål lagres i 10 år (i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning).

Opplysningene er sikret med innlogging med passord.

 

Rettighetene dine

Du har rett til å kreve å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene som du selv har oppgitt til oss, i et strukturert, alminnelig brukt og maskinlesbart format. Du kan når som helst kreve rettelser av feilaktige opplysninger. Du har også rett til å be oss om å fjerne eller begrense de registrerte personopplysningene dine.

Du har alltid mulighet til å melde deg av et nyhetsbrev mottatt via e-post ved å bruke avmeldingslenken som alltid finnes nederst i utsendelsen. I tillegg kan du benytte deg av rettighetene dine ved å sende en melding til oss via kontaktskjemaet vårt 8som du finner øverst til høyre på forsiden vår - under Kontakt oss).

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke