Helseogkost.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

pStyle

I 2006 ble pStyle Company grunnlagt i den lille byen Dowelltown i Tennessee i USA, for å utvikle og markedsføre tissetrakter som gjør det mulig for kvinner å tisse stående. Det fantes allerede noen tissetrakter på markedet, men de var stort sett sammenleggbare og laget av myk silikon. Fordelen med pStyle sammenlignet med andre typer er at den er laget av i BPA-fri, hard plast. Dette gjør at den er mer brukervennlig, siden den er fast og stabil i alle typer temperaturer. Spesielt praktisk når det er kaldt, mørkt, vått etc.

Ved hjelp av pStyle kan du unngå kontakt med skitne toalettseter - enten det er på handletur, festival, sportsarrangementer eller på reise i Norge og ellers i verden. Når du plutselig blir tissetrengt utendørs, og det ikke er noe toalett i nærheten, er det også en fordel å kunne stå og tisse fullt påkledd. Ypperlig for alle typer friluftsliv, sportslige aktiviteter og for deg som jobber utendørs i uniform eller i kjeledress.

Det kan være en uvant tanke å skulle tisse stående, men pStyle har så mange fordeler at denne barrieren fort overkommes.

For trygg oppbevaring og transport av pStyle anbefales pCase – et etui av solid, økologisk bomull, med praktisk avtagbar karabinkrok (som kan hektes på en buksehempe, tursekk etc).

 

1
Viser 1 til 8 (av 8 produkter)

Trykk ENTER for å søke