Helseogkost.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Dr Bentsen naturlig neseolje

Dr. Bentsen er en norsk produsent av naturlig neseolje.

Dr. Bentsens Neseolje er utviklet av overlege og øre-nese-hals spesialist Dr. Paal Bentsen, etter flere år med utprøvinger.

Dr. Paal Bentsen studerte medisin i Wien i Østerrike hvor han tok sin embetseksamen og promoverte i 1979. Han kom her tidlig i kontakt med urter og naturprodukter som har en lang tradisjon i Østerrike.

Dr. Bentsen praktiserte i en årrekke som allmennlege i Norge, fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord før han senere videreutdannet seg til øre-nese-halsspesialist i Sverige.

I sin lange karriere som overlege for hode og halskirurgi ved Universitetssykehuset Nord-Norge, Narvik sykehus, har Dr. Bentsen operert over 6.000 pasienter i alle aldre. Han har fra 1993 drevet en egen øre-nese-halsspesialistpraksis i Narvik.

Som øre-nese-halsspesialist savnet Dr. Bentsen et effektivt middel mot tørre og såre slimhinner i nesen og som også kunne være til lindring etter neseoperasjoner.

Fra 2008 til 2010 praktiserte Dr. Bentsen som øre-nese-halsspesialist i Provence-området i Sør-Frankrike. Han kom igjen i kontakt med urter og ble fascinert av eteriske oljer og deres virkning på pasientene.

I 2010 begynte Dr. Bentsen å eksperimentere med forskjellige blandinger av basisoljer tilsatt eteriske oljer som hundrevis av pasientene hans over flere år fikk gleden av å bruke. Erfaringer fra disse pasientene har ført til videreutviklingen av dagens neseolje.

Dagens neseolje er laget på basis av en biologisk dyrket og raffinert olivenolje tilsatt biologisk eukalyptus-, peppermynte-, sitron- og lavendelolje. Neseoljen produseres nå etter Dr. Bentsens spesifikasjoner på et anerkjent laboratorium i Provence i Sør-Frankrike.

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke