Helseogkost.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Gry Hammer

Gry Hammer er nok best kjent som hun som fremmer tradisjonsmat, kraftkoking og fermentering. Hun er også veldig opptatt av livskunst: det at vi mestrer livet ut fra det bevissthetsnivå vi befinner oss på, akkurat her og nå. Det handler om kunne finne gleden i å se det store i det lille.

Gry er gift og er mamma til fire. Kjepphesten hennes er å formidle sunn og bærekraftig mat og livsstil. Gjennom flere bøker, kurs (både i lokaler og online), foredrag, blogg og webinarer deler hun lidenskapene sine.

Gry vant Matprisen Årets blogger i 2017. Juryens begrunnelse var blant annet dette:

«Gry Hammer er et utmerket eksempel på at det går an å nå ut med sine verdier på verdensveven uten å være et troll eller banal, men snarere ydmyk og kunnskapsrik. At god mat trenger god tid er et premiss både på åkeren og ved kjøkkenbenken, og kan aldri formidles ofte nok. Gry Hammers blogg Fra jord til bord er et solid talerør for disse verdiene, og når frem til de tusen hjem med sin integritet, pasjon og kunnskap. I dagens strøm av informasjon, skiller bloggen seg som gjennomarbeidet og troverdig. Gry forsvarer stadig sine meninger på en ydmyk måte, men viker ikke fra sine prinsipper.»


1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk ENTER for å søke